צור קשר
שתף
יזם
רביעי
27.11.2024
ניצן בנט
שאלות שענה עליהם
יועץ מומחה לעסקי מזון , smartplate.biz
לפוד קוסט ולייבור קוסט בעסקי מזון, במסעדות ,בתי קפה אסור לעבור , באיסור חמור את ה 60% ביחד !!
על מנת לעמוד ביעדים המחמירים האלו, שהם בדיוק ההבדל בין רווח מזערי או הפסד ואיזון תפעולי, לבין רווח של 15%, יש להבין איך לנהל את המספרים בתוך המחזור, באמצעות בקרה קפדנית על עלות כוח אדם חודשית ועלות מזון חודשית
דוגמא לחלוקה נכונה בתוך המספרים
מסעדה יוקרתית : 25% עלות מזון , 35% עלות כוח אדם
קונדיטוריה : 40% עלות כוח אדם , 20% עלות כוח מזון
מסעדת אוכל רחוב : 32% עלות כוח אדם , 28% עלות מזון
ההודעה נשלחה בהצלחה לחבר!
הודעתך נשלחה בהצלחה!