זה לא רווחי בעיני ולא הגיוני לפתוח חנות שמוכרת רק בשר קפוא , כי איך אפשר לדבר על איכות ובידול בצורה כזו ?
בכל מקרה אין לנו בעיה לתת פגישת ייעוץ ראשונה בחינם ,תגיע לאתר שלנו smartplate.biz
שלח לנו הודעה בווצאפ ונקבע בכיף
לגופו של עניין , אני ממליץ על זיון קוגן מהחברה לרישוי עסקים על מנת להוציא רישיון עסק ותוכנית אדריכלית עבור כך
ואני שוב מדגיש , יש לייצר טווח מחירים בעסק בשר , ממחיר סביר לבשר קפוא ועוף קפוא למחיר יקר לבשר איכותי , הרווח נמצא בטרי ולא בקפואים. ואתה לטעמי צריך למכור גם וגם , רוצה למכור רק קפוא ? אתה חייב להיות ב prime location
ולעשות מאות פעולות קופה ביום .
ערב טוב,
ניצן smartplate