גודל גופן
חסימת הבהובים
 
מונוכרום
ניגודיות מקסימלית
 
תיאור לתמונות
 
קיצורי מקלדת
הצהרת נגישות
ביטול נגישות

לחיצה חוזרת ונשנית על המקש Tab תעביר אתכם בין הקישורים והאזורים השונים בעמוד.

הפעלת מקשי הקיצור תלויה בדפדפן שבו אתם משתמשים:

Internet Explorer ובChrome ובגרסאות ישנות של Firefox: לחצו על מקש Alt ועל מקש המספר או האות על-פי הרשימה. ב Firefox 3 ומעלה: לחצו על המקשים Alt + Shift + המספר או האות.

לא אישרת את חשבונך

שלחנו לך מייל אישור חשבון אך לא אישרת אותנו. נא אשר, ונסה שנית.

 
 
 
מה למצוא לך?
ניצן בנט יזם במונופולי
יזם
רביעי 24.04.2024

ניצן בנט

כל הארץ, ישראל
נרשם 04.08.2019


יועץ מומחה לעסקי מזון , smartplate.biz


לפוד קוסט ולייבור קוסט בעסקי מזון, במסעדות ,בתי קפה אסור לעבור , באיסור חמור את ה 60% ביחד !!


על מנת לעמוד ביעדים המחמירים האלו, שהם בדיוק ההבדל בין רווח מזערי או הפסד ואיזון תפעולי, לבין רווח של 15%, יש להבין איך לנהל את המספרים בתוך המחזור, באמצעות בקרה קפדנית על עלות כוח אדם חודשית ועלות מזון חודשית


דוגמא לחלוקה נכונה בתוך המספרים


מסעדה יוקרתית : 25% עלות מזון , 35% עלות כוח אדם

קונדיטוריה : 40% עלות כוח אדם , 20% עלות כוח מזון

מסעדת אוכל רחוב : 32% עלות כוח אדם , 28% עלות מזון