גודל גופן
חסימת הבהובים
 
מונוכרום
ניגודיות מקסימלית
 
תיאור לתמונות
 
קיצורי מקלדת
  • S-עבור לתוכן העמוד
  • 1-עמוד הבית
  • 2-כל המודעות
  • 3-אודות
  • 4-צור קשר
הצהרת נגישות
ביטול נגישות

לחיצה חוזרת ונשנית על המקש Tab תעביר אתכם בין הקישורים והאזורים השונים בעמוד.

הפעלת מקשי הקיצור תלויה בדפדפן שבו אתם משתמשים:

Internet Explorer ובChrome ובגרסאות ישנות של Firefox: לחצו על מקש Alt ועל מקש המספר או האות על-פי הרשימה. ב Firefox 3 ומעלה: לחצו על המקשים Alt + Shift + המספר או האות.

מה למצוא לך?
ניצן בנט יזם במונופולי
יזם
רביעי 09.09.2020

ניצן בנט

כל הארץ, ישראל
נרשם 04.08.2019


יועץ מומחה לעסקי מזון , smartplate.biz


לפוד קוסט ולייבור קוסט בעסקי מזון, במסעדות ,בתי קפה אסור לעבור , באיסור חמור את ה 60% ביחד !!


על מנת לעמוד ביעדים המחמירים האלו, שהם בדיוק ההבדל בין רווח מזערי או הפסד ואיזון תפעולי, לבין רווח של 15%, יש להבין איך לנהל את המספרים בתוך המחזור, באמצעות בקרה קפדנית על עלות כוח אדם חודשית ועלות מזון חודשית


דוגמא לחלוקה נכונה בתוך המספרים


מסעדה יוקרתית : 25% עלות מזון , 35% עלות כוח אדם

קונדיטוריה : 40% עלות כוח אדם , 20% עלות כוח מזון

מסעדת אוכל רחוב : 32% עלות כוח אדם , 28% עלות מזון