גודל גופן
חסימת הבהובים
 
מונוכרום
ניגודיות מקסימלית
 
תיאור לתמונות
 
קיצורי מקלדת
  • S-עבור לתוכן העמוד
  • 1-עמוד הבית
  • 2-כל המודעות
  • 3-אודות
  • 4-צור קשר
הצהרת נגישות
ביטול נגישות

לחיצה חוזרת ונשנית על המקש Tab תעביר אתכם בין הקישורים והאזורים השונים בעמוד.

הפעלת מקשי הקיצור תלויה בדפדפן שבו אתם משתמשים:

Internet Explorer ובChrome ובגרסאות ישנות של Firefox: לחצו על מקש Alt ועל מקש המספר או האות על-פי הרשימה. ב Firefox 3 ומעלה: לחצו על המקשים Alt + Shift + המספר או האות.

חפש נושאים בפורטל
בן 17, פותח את העסק הראשון שלי בתחום הפיצרייה, עם שותף שגדול ממני ב-10 שנים, מה הטיפ הכי חשוב בהקמת העסק?
16.08.2019
164
בן בן
 
 
 
3 תשובות
טל טל
אל תקשיב לאף אחד אם זיהית משהו שמישהו
שמישהו אחר לא זיהה תדחוף את זה בכל בכוח תשקיע ימים ולילות ותעשה תפריט מגוון וסלט ומשלוחים לבתי ספר ולכל האזור תהפוך עולם תגרום לעסק הזה להצליח עדיף לך לגלות אחרי 6-5 שנים שזה לא הכי רווחי ולא תתעשר אבל זה הבית ספר של החיים הכי טוב שיש
משה הרשקו משה הרשקו
ללמוד כמה שיותר
מומחה
המלצתי לך לנסות ללמוד כמה שיותר לפני שאתה פותח את העסק. ללמוד על התחום, על המתחרים, על ניהול עסקי וכו. כמו כן חשוב מאד לא לעשות מהלכים לפני שעשית בדיקה פיננסית מסודרת כגון בדיקת כדאיות או תוכנית עסקית. לאחר שהקמת את העסק יהיה קשה מאד להחזיר את הגלגל אחורה ולתקן טעויות. עדיף למנוע אותם מראש עם תכנון נכון ולימוד מסודר של החומר.

משה הרשקו | יועץ עסקי בכיר, מנכ"ל חברת הייעוץ FORWARD מוזמנים לבקר באתר שלנו

מומחה בתחום מקימים עסק לדף העסקי שלי במונופולי >>
ישנם כמה וכמה דברים חשובים ...
מומחה
קודם כל .. צריך לכתוב תוכנית עסקית! קטנה אומנם אבל עדיין לכתוב כזו, הרבה מאוד יזמים בתחום המזון זורמים בישראלית וחושבים שיהיה בסדר על מה התוכנית צריכה לענות ? היא צריכה להגיד איך האיך איך להשיג את המטרות , אבל מה המטרות האלו ? 1. החזר השקעה תוך שנתיים מהקמת העסק 2. עלות הקמה - כמה צפוי לעלות לנו העסק 3. איך משיגים רווח של 15% , רווח תפעולי כל חודש 4. איך משיגים עלות מזון ועלות כוח אדם של לא יותר מ 60% ביחד 5. מיקום נכון, שכירות של לא יותר מ .. 7% מהמחזור הצפוי 6. מה הממוצע לעסקה , פעולת קופה וכמות עסקאות ביום נדרשת יומית על מנת להגיע למחזור חודשי שיגלם 7% מהמחזור . 7. הוצאה של 5% על פרסום כל חודש ממחזור עתידי צפוי , על מנת להביא לקוחות חדשים 8. מה התוכנית התפעולית של המקום, מה תהיה הזרימה של הבונים על מנת לספק שירות מהיר 9. איך המקום יהיה מעוצב מה הוא משדר ,האם STREET FOOD ואז עיצוב עממי ופשוט עם כסאות כתר פלסטיק ותאורה מאוד גבוהה, או משהו עם תאורה עמומה, מה שמאוד לא נכון לפיצריה זה ברור שזו צריכה להיות תאורה גבוהה, או שמא אנחנו רוצים מקום היפסטרי ומגניב עם כסאות לא זהים ? מקווה שזה פתח לך את הראש, לשאלות נוספות ** ואיך גם אתם צריכים לחלק את השותפות בניכם ואחוזי חלוקת השותפות, תמיד מוזמן לשלוח מייל ל smartplate@yahoo.com . כל עוד זו לא פגישה פרונטלית, אני תמיד שמח לעזור בחינם, במיוחד ליזם צעיר כמוך .

ניצן בנט Smart-plate.com

מומחה בתחום מקימים עסק לדף העסקי שלי במונופולי >>