מסעדה בשרית ריווחית בזכרון יעקב
לחיצה חוזרת ונשנית על המקש Tab תעביר אתכם בין הקישורים והאזורים השונים בעמוד.
הפעלת מקשי הקיצור תלויה בדפדפן שבו אתם משתמשים:
Internet Explorer ובChrome ובגרסאות ישנות של Firefox: לחצו על מקש Alt ועל מקש המספר או האות על-פי הרשימה. ב Firefox 3 ומעלה: לחצו על המקשים Alt + Shift + המספר או האות.
פרטי ההתחברות אינם נכונים
לא אישרת את חשבונך
שלחנו לך מייל אישור חשבון אך לא אישרת אותנו. נא אשר, ונסה שנית.
מייל חידוש סיסמה ישלח אליך בדקות הקרובות.
* במידה והמייל לא הגיע אליך, נא לבדוק בתיקיית הספאם.
470,000 ₪
אזור השרון
לא ידוע
לא ידוע
צפו במודעה
השבוע
דווח על שגיאה | (מודעה מס' 30094) |
תהנו מהתהליך והעבודה המשותפת
תנהלו משא ומתן כמה שיותר מוקדם
במדריך זה תלמד כיצד לפתוח מסעדה בישראל. כולל מאפייני הענף בישראל, היקף ההשקעה הכספית, ושלבים בפתיחת העסק.
החומוס הוא מאכל פופולרי מאוד ובישראל בפרט; פופולרי עד כדי כך שיש בארץ מספר גדול מאוד יחסית של חומוסיות, לפני שאתם בוחרים מקום וקונים את...
מעסק שיכול בפונטציאל להרוויח 50 אלף בחדש ברוטו, כמה שותפים יכולים להנות?
אנונימי
759
שותפים
תשובה אחת
הוסף תשובהבשלבי הקמה של סנדוויץ בר בהרצליה, מה עדיף לקנות ציוד חדש או לחפש ציוד לעסקים יד שנייה?!
אנונימי
707
מקימים עסק
תשובה אחת
הוסף תשובהדיווח השגיאה נשלח בהצלחה למנהל