גודל גופן
חסימת הבהובים
 
מונוכרום
ניגודיות מקסימלית
 
תיאור לתמונות
 
קיצורי מקלדת
  • S-עבור לתוכן העמוד
  • 1-עמוד הבית
  • 2-כל המודעות
  • 3-אודות
  • 4-צור קשר
הצהרת נגישות
ביטול נגישות

לחיצה חוזרת ונשנית על המקש Tab תעביר אתכם בין הקישורים והאזורים השונים בעמוד.

הפעלת מקשי הקיצור תלויה בדפדפן שבו אתם משתמשים:

Internet Explorer ובChrome ובגרסאות ישנות של Firefox: לחצו על מקש Alt ועל מקש המספר או האות על-פי הרשימה. ב Firefox 3 ומעלה: לחצו על המקשים Alt + Shift + המספר או האות.

הפרטים שהזנת שגויים!

 
הפרטים שהזנת נראים שגויים

לא אישרת את חשבונך

שלחנו לך מייל אישור חשבון אך לא אישרת אותנו. נא אשר, ונסה שנית.

 
 
 
חפש נושאים בפורטל
ארבעה שותפים מקימים עסק חדש בתחום המזון, אם מה כדאי להתחיל על מנת להרים את העסק?
31.08.2018
698
אנונימי אנונימי
 
 
 
1 תשובות
תתחיל בזה שתאתר נכס מתאים לצרכים
מומחה
לוקיישן. הכל מתחיל במיקום העסק, האם המיקום וגודל מתאימים לכם ויש הסכמה של כל השותפים תתחילו בבדיקות מקדימות לנכס - מה אתם רוצים לפתוח איזה סוג של עסק ואדריכל רישוי מתחום המזון יצטרך לבדוק האם הגודל והנתונים שלו מתאימים לסוג העסק אותו אתם רוצים לפתוח
יזם אינטרנטי, ה.אדריכלות בכיר - ובעלים של משרד אדריכלות ועיצוב פנים - קלוד אדריכלים המומחים בליווי עסקים בדגש בתחום המזון בהוצאת רישיון עסק, בין שירותי המשרד: שימוש חורג לעסקים, היתרי בנייה ועיצוב פנים לעסקי המזון.
מומחה בתחום מקימים עסק לדף העסקי שלי במונופולי >>