מסעדה פרווה ברובע היהודי י-ם
סיבת מכירה
אין זמן לנהל את העסק
שנות פעילות
3
סיבות מכירה
- אין זמן לנהל את העסק
לחיצה חוזרת ונשנית על המקש Tab תעביר אתכם בין הקישורים והאזורים השונים בעמוד.
הפעלת מקשי הקיצור תלויה בדפדפן שבו אתם משתמשים:
Internet Explorer ובChrome ובגרסאות ישנות של Firefox: לחצו על מקש Alt ועל מקש המספר או האות על-פי הרשימה. ב Firefox 3 ומעלה: לחצו על המקשים Alt + Shift + המספר או האות.
פרטי ההתחברות אינם נכונים
לא אישרת את חשבונך
שלחנו לך מייל אישור חשבון אך לא אישרת אותנו. נא אשר, ונסה שנית.
מייל חידוש סיסמה ישלח אליך בדקות הקרובות.
* במידה והמייל לא הגיע אליך, נא לבדוק בתיקיית הספאם.
אין זמן לנהל את העסק
3
240,000 ₪
ירושלים
לא ידוע
קיים
דווח על שגיאה | (מודעה מס' 17073) |
תהנו מהתהליך והעבודה המשותפת
תנהלו משא ומתן כמה שיותר מוקדם
במדריך זה תלמד כיצד לפתוח מסעדה בישראל. כולל מאפייני הענף בישראל, היקף ההשקעה הכספית, ושלבים בפתיחת העסק.
החומוס הוא מאכל פופולרי מאוד ובישראל בפרט; פופולרי עד כדי כך שיש בארץ מספר גדול מאוד יחסית של חומוסיות, לפני שאתם בוחרים מקום וקונים את...
איך עסקים קטנים יכולים לחסוך בהוצאות, ולהגדיל רווחים, מהו מודל ה winwin שיעשה את זה ?
אנונימי
667
מקימים עסק
2 תשובות
הוסף תשובהלקראת הקמה של עסק בתחום המזון - בהשקעה כספית של מעל 1M שקל.. האם לסכן את ההון העצמי שלי או לקחת הלוואה מהבנק עם ריביות מאוד מאוד גבוהות?!
דביר
553
מקימים עסק
2 תשובות
הוסף תשובהמה השכר המקובל שיש לשלם לטבח עם 5 שנות ניסיון בסושיות? אומנם בעל ניסיון, אך ללא הכשרה בבתי ספר לטבחים.
רותם
193
עובדים
תשובה אחת
הוסף תשובהדיווח השגיאה נשלח בהצלחה למנהל