מגרש 607 מ"ר לבניה למגורים

סוג עסקה
נדל"ן למכירה

תאריך כניסה
19.7.2021
לחיצה חוזרת ונשנית על המקש Tab תעביר אתכם בין הקישורים והאזורים השונים בעמוד.
הפעלת מקשי הקיצור תלויה בדפדפן שבו אתם משתמשים:
Internet Explorer ובChrome ובגרסאות ישנות של Firefox: לחצו על מקש Alt ועל מקש המספר או האות על-פי הרשימה. ב Firefox 3 ומעלה: לחצו על המקשים Alt + Shift + המספר או האות.
פרטי ההתחברות אינם נכונים
לא אישרת את חשבונך
שלחנו לך מייל אישור חשבון אך לא אישרת אותנו. נא אשר, ונסה שנית.
מייל חידוש סיסמה ישלח אליך בדקות הקרובות.
* במידה והמייל לא הגיע אליך, נא לבדוק בתיקיית הספאם.
נדל"ן למכירה
19.7.2021
3,650,000 ₪
קרית עקרון
607 מ״ר
דווח על שגיאה | (מודעה מס' 16941) |
בקשו דוחו״ת ואסמכות רשמיות אודות העסק
תהנו מהתהליך והעבודה המשותפת
שלום לכל העוזרים, קיבלתי צו כינוס ואני מתחיל בתשלומים החל מחודש הבא, רציתי לדעת האם זה אומר שכבר יתחילו העיקולים?
חיימי
1962
יזמות ועצמאים
ללא תשובה
הוסף תשובהבגן הפרטי בו נמצאים שני ילדיי הקטנים לא קיים מרחב מוגן. האם ניתן להוציא את הילדים מהגן ללא הפרת חוזה מול הגננת?
אנונימי
706
חוזים
תשובה אחת
הוסף תשובההבן שלי לפני גיוס עבד בתור מלצר מתלמד (ללא תשלום) בבית קפה לפני גיוסו. לאחר יומיים בתפקיד החליט הבעלים להפסיק את עבודתו. האם הוא זכאי לתשלום אף שהופסקה עבודתו?
רינה
431
עובדים
תשובה אחת
הוסף תשובההיי, במידה ואני רוכשת מלאי עבור עסק בהקמה שייחל בפעילות שלו בתחילת 2021, האם רכישת המלאי ב2020 תאלץ אותי להגיש דוח שנתי ב 2020 למרות שאין עדיין פעילות?
שירן
794
מיסוי עסקים
תשובה אחת
הוסף תשובההאם עבודה מהבית של עצמאי ללא קבלת קהל מצריכה אישור מהעירייה?
יהונתן
303
מקימים עסק
תשובה אחת
הוסף תשובהדיווח השגיאה נשלח בהצלחה למנהל