גודל גופן
חסימת הבהובים
 
מונוכרום
ניגודיות מקסימלית
 
תיאור לתמונות
 
קיצורי מקלדת
הצהרת נגישות
ביטול נגישות

לחיצה חוזרת ונשנית על המקש Tab תעביר אתכם בין הקישורים והאזורים השונים בעמוד.

הפעלת מקשי הקיצור תלויה בדפדפן שבו אתם משתמשים:

Internet Explorer ובChrome ובגרסאות ישנות של Firefox: לחצו על מקש Alt ועל מקש המספר או האות על-פי הרשימה. ב Firefox 3 ומעלה: לחצו על המקשים Alt + Shift + המספר או האות.

לא אישרת את חשבונך

שלחנו לך מייל אישור חשבון אך לא אישרת אותנו. נא אשר, ונסה שנית.

 
 
 
חפש בפורטל העסקים
לקראת הקמה של עסק בתחום המזון - בהשקעה כספית של מעל 1M שקל.. האם לסכן את ההון העצמי שלי או לקחת הלוואה מהבנק עם ריביות מאוד מאוד גבוהות?!
06.06.2018
549
דביר דביר
 
 
 
2 תשובות
משה הרשקו משה הרשקו
תשובה לדביר יזם בתחום המזון
מומחה
דביר הי על מנת לענות על השאלה הזאת יש לעשות סימולציה ולראות כמה כסף את צריך להחזיר בסוף תקופת ההלוואה אם המחיר יהיה גבוה מידי שווה להתבסס על הון עצמי. בכל מקרה שווה במקרה שלך לפנות לקרן בערבות המדינה ולראות אם אתה זכאי, שם לדעתי תוכל לקבל הלוואות טובות יותר מאשר מהבנק באופן ישיר. אם יש לך שאלות נוספות דבר איתי . שיהיה לך בהצלחה וכל הכבוד לך על היוזמה של הקמת עסק חדש.

משה הרשקו | יועץ עסקי בכיר, מנכ"ל חברת הייעוץ FORWARD מוזמנים לבקר באתר שלנו

מומחה בתחום מקימים עסק לדף העסקי שלי במונופולי >>
אהרן פורסט אהרן פורסט
יש לך תוכנית עיסקית?
מאד תלוי בתוכנית העיסקית שלך ובתזרים שאמור להיות לך כדי לדעת את גובה התשלומים שתוכל להחזיר לבנק. כעיקרון תמיד עדיף לקחת כסף מהבנק ואם הריביות גבוהות תנסה מקרן בערבות מדינה. את הכסף שלך תשמור בצד כרזרבה וביטחון.