גודל גופן
חסימת הבהובים
 
מונוכרום
ניגודיות מקסימלית
 
תיאור לתמונות
 
קיצורי מקלדת
  • S-עבור לתוכן העמוד
  • 1-עמוד הבית
  • 2-כל המודעות
  • 3-אודות
  • 4-צור קשר
הצהרת נגישות
ביטול נגישות

לחיצה חוזרת ונשנית על המקש Tab תעביר אתכם בין הקישורים והאזורים השונים בעמוד.

הפעלת מקשי הקיצור תלויה בדפדפן שבו אתם משתמשים:

Internet Explorer ובChrome ובגרסאות ישנות של Firefox: לחצו על מקש Alt ועל מקש המספר או האות על-פי הרשימה. ב Firefox 3 ומעלה: לחצו על המקשים Alt + Shift + המספר או האות.

לא אישרת את חשבונך

שלחנו לך מייל אישור חשבון אך לא אישרת אותנו. נא אשר, ונסה שנית.

 
 
 
חפש בפורטל העסקים
פותח פיצרייה בחריש, במטרה למכור אותו ברווח תוך 5 שנים, שיקול נכון?
25.07.2018
599
אנונימי אנונימי
 
 
 
1 תשובות
פתיחת עסק מתחום המזון - סבלנות מברזל
מומחה
לא הייתי בונה לפתוח עסק במטרה למכור אותו, בין הסיבות הבולטות למכירת עסקים מככב - פירוק שותפות, וכישלון בניהול... במקומך ההיתי מתמקד בלהרוויח כסף בזמן הנוכחי.
יזם אינטרנטי, ה.אדריכלות בכיר - ובעלים של משרד אדריכלות ועיצוב פנים - קלוד אדריכלים המומחים בליווי עסקים בדגש בתחום המזון בהוצאת רישיון עסק, בין שירותי המשרד: שימוש חורג לעסקים, היתרי בנייה ועיצוב פנים לעסקי המזון.
מומחה בתחום מקימים עסק לדף העסקי שלי במונופולי >>