גודל גופן
חסימת הבהובים
 
מונוכרום
ניגודיות מקסימלית
 
תיאור לתמונות
 
קיצורי מקלדת
  • S-עבור לתוכן העמוד
  • 1-עמוד הבית
  • 2-כל המודעות
  • 3-אודות
  • 4-צור קשר
הצהרת נגישות
ביטול נגישות

לחיצה חוזרת ונשנית על המקש Tab תעביר אתכם בין הקישורים והאזורים השונים בעמוד.

הפעלת מקשי הקיצור תלויה בדפדפן שבו אתם משתמשים:

Internet Explorer ובChrome ובגרסאות ישנות של Firefox: לחצו על מקש Alt ועל מקש המספר או האות על-פי הרשימה. ב Firefox 3 ומעלה: לחצו על המקשים Alt + Shift + המספר או האות.

מה למצוא לך?
פותח פיצרייה בחריש, במטרה למכור אותו ברווח תוך 5 שנים, שיקול נכון?
25.07.2018
533
אנונימי אנונימי
 
 
 
1 תשובות
פתיחת עסק מתחום המזון - סבלנות מברזל
מומחה
לא הייתי בונה לפתוח עסק במטרה למכור אותו, בין הסיבות הבולטות למכירת עסקים מככב - פירוק שותפות, וכישלון בניהול... במקומך ההיתי מתמקד בלהרוויח כסף בזמן הנוכחי.
יזם אינטרנטי, ה.אדריכלות בכיר - ובעלים של משרד אדריכלות ועיצוב פנים - קלוד אדריכלים המומחים בליווי עסקים בדגש בתחום המזון בהוצאת רישיון עסק, בין שירותי המשרד: שימוש חורג לעסקים, היתרי בנייה ועיצוב פנים לעסקי המזון.
מומחה בתחום מקימים עסק לדף העסקי שלי במונופולי >>