חנות להשכרה בנתניה
חסוי
המשתמש מעדיף להשאר בעילום שם
סוג עסקה
נדל"ן למכירה
תאריך כניסה
27.2.2023
לחיצה חוזרת ונשנית על המקש Tab תעביר אתכם בין הקישורים והאזורים השונים בעמוד.
הפעלת מקשי הקיצור תלויה בדפדפן שבו אתם משתמשים:
Internet Explorer ובChrome ובגרסאות ישנות של Firefox: לחצו על מקש Alt ועל מקש המספר או האות על-פי הרשימה. ב Firefox 3 ומעלה: לחצו על המקשים Alt + Shift + המספר או האות.
פרטי ההתחברות אינם נכונים
לא אישרת את חשבונך
שלחנו לך מייל אישור חשבון אך לא אישרת אותנו. נא אשר, ונסה שנית.
מייל חידוש סיסמה ישלח אליך בדקות הקרובות.
* במידה והמייל לא הגיע אליך, נא לבדוק בתיקיית הספאם.
המשתמש מעדיף להשאר בעילום שם
נדל"ן למכירה
27.2.2023
420,000 ₪
נתניה
לא ידוע
צפו במודעה
השבוע
| דווח על שגיאה | (מודעה מס' 19980) |
תהנו מהתהליך והעבודה המשותפת
תנהלו משא ומתן כמה שיותר מוקדם
גולש יקר, באפשרותך לצפות בשכבות מידע ונתונים ע"ג תצוגת המפה. במעבר של העכבר על הקטגוריות יוצגו תתי קטגוריות, בלחיצה עליהם יודלקו הנתונים ויוצגו על המפה בסביבת המתחם.
חתמתי על חוזה / הסכם עבודה מול המעביד, ולאחר פחות מחודש הודיעו לי כי המשרה בוטלה האם אני זכאי לפיצוים?

אנונימי
758
חוזים
3 תשובות
הוסף תשובהעובדת 12 שנים במקום עבודה ואין לי קרן פנסיה או קרן השתלמות. כעת ייתכן ואני עוברת להתגורר בחו"ל. זו עילה לקבלת פיצויי פיטורים ממקום עבודתי הנוכחי?

אנונימי
634
עובדים
תשובה אחת
הוסף תשובההכנסתי שותף לעסק, המנהל בפועל והשותף החדש אינם מסתדרים, זו סיבה מוצדקת לאי תשלום פיצויים בעת הפיטורים?

אנונימי
525
עובדים
תשובה אחת
הוסף תשובהדיווח השגיאה נשלח בהצלחה למנהל