אתר לגידול פטריות

חסוי
המשתמש מעדיף להשאר בעילום שם
מחפש
משקיע לעסק
מיקום
חיפה
פירוט ההשקעה
ייזום הקמת מתחמי נדלן צמודים לתחנות רכבת- בשטח חקלאי בהתאם ל- תמ"א 40- תוכנית מתאר ארצית של מינהל התיכנון- משרד הפנים.
לחיצה חוזרת ונשנית על המקש Tab תעביר אתכם בין הקישורים והאזורים השונים בעמוד.
הפעלת מקשי הקיצור תלויה בדפדפן שבו אתם משתמשים:
Internet Explorer ובChrome ובגרסאות ישנות של Firefox: לחצו על מקש Alt ועל מקש המספר או האות על-פי הרשימה. ב Firefox 3 ומעלה: לחצו על המקשים Alt + Shift + המספר או האות.
פרטי ההתחברות אינם נכונים
לא אישרת את חשבונך
שלחנו לך מייל אישור חשבון אך לא אישרת אותנו. נא אשר, ונסה שנית.
מייל חידוש סיסמה ישלח אליך בדקות הקרובות.
* במידה והמייל לא הגיע אליך, נא לבדוק בתיקיית הספאם.
המשתמש מעדיף להשאר בעילום שם
משקיע לעסק
חיפה
ייזום הקמת מתחמי נדלן צמודים לתחנות רכבת- בשטח חקלאי בהתאם ל- תמ"א 40- תוכנית מתאר ארצית של מינהל התיכנון- משרד הפנים.
39,000 ₪
דרוש שותף
צפו במודעה
השבוע
דווח על שגיאה | (מודעה מס' 18474) |
בקשו דוחו״ת ואסמכות רשמיות אודות העסק
תהנו מהתהליך והעבודה המשותפת
גולש יקר, באפשרותך לצפות בשכבות מידע ונתונים ע"ג תצוגת המפה. במעבר של העכבר על הקטגוריות יוצגו תתי קטגוריות, בלחיצה עליהם יודלקו הנתונים ויוצגו על המפה בסביבת המתחם.
לקוחה שלי איבדה את החשבונית עבור השירות שלפני שנה, ולי אבד התיק ובו כל החשבוניות, ועכשיו היא מבקשת את זה מה עושים?
אנונימי
533
מיסוי עסקים
תשובה אחת
הוסף תשובהעזבתי את מקום העבודה כי נמאס לי. האם מגיעים לי פיצויי פיטורים?
משה וחצי
288
עובדים
תשובה אחת
הוסף תשובהברשותי חצי מיליון שקל להשקעה, משמע כסף ששוכב בבנק, לאור ההסתערות של משקיעים ברכישת נכסים בעולם, אשמח להסבר למה לי להשקיע בנדל"ן בחו"ל?
אביב
562
נדל''ן בחו''ל
2 תשובות
הוסף תשובההאם עבודה מהבית של עצמאי ללא קבלת קהל מצריכה אישור מהעירייה?
יהונתן
317
מקימים עסק
תשובה אחת
הוסף תשובהדיווח השגיאה נשלח בהצלחה למנהל