אתר לגידול פטריות

חסוי
המשתמש מעדיף להשאר בעילום שם
מחפש
משקיע לעסק
מיקום
חיפה
פירוט ההשקעה
ייזום הקמת מתחמי נדלן צמודים לתחנות רכבת- בשטח חקלאי בהתאם ל- תמ"א 40- תוכנית מתאר ארצית של מינהל התיכנון- משרד הפנים.
לחיצה חוזרת ונשנית על המקש Tab תעביר אתכם בין הקישורים והאזורים השונים בעמוד.
הפעלת מקשי הקיצור תלויה בדפדפן שבו אתם משתמשים:
Internet Explorer ובChrome ובגרסאות ישנות של Firefox: לחצו על מקש Alt ועל מקש המספר או האות על-פי הרשימה. ב Firefox 3 ומעלה: לחצו על המקשים Alt + Shift + המספר או האות.
פרטי ההתחברות אינם נכונים
לא אישרת את חשבונך
שלחנו לך מייל אישור חשבון אך לא אישרת אותנו. נא אשר, ונסה שנית.
מייל חידוש סיסמה ישלח אליך בדקות הקרובות.
* במידה והמייל לא הגיע אליך, נא לבדוק בתיקיית הספאם.
המשתמש מעדיף להשאר בעילום שם
משקיע לעסק
חיפה
ייזום הקמת מתחמי נדלן צמודים לתחנות רכבת- בשטח חקלאי בהתאם ל- תמ"א 40- תוכנית מתאר ארצית של מינהל התיכנון- משרד הפנים.
39,000 ₪
דרוש שותף
צפו במודעה
השבוע
דווח על שגיאה | (מודעה מס' 18474) |
תהנו מהתהליך והעבודה המשותפת
תנהלו משא ומתן כמה שיותר מוקדם
גולש יקר, באפשרותך לצפות בשכבות מידע ונתונים ע"ג תצוגת המפה. במעבר של העכבר על הקטגוריות יוצגו תתי קטגוריות, בלחיצה עליהם יודלקו הנתונים ויוצגו על המפה בסביבת המתחם.
פותח עסק, "עוסק פטור" האם אני צריך לפתוח עוד תיקים חוץ מאצל מע"מ?
אנונימי
1594
מיסוי עסקים
תשובה אחת
הוסף תשובהשלום לכל העוזרים, קיבלתי צו כינוס ואני מתחיל בתשלומים החל מחודש הבא, רציתי לדעת האם זה אומר שכבר יתחילו העיקולים?
חיימי
1819
יזמות ועצמאים
ללא תשובה
הוסף תשובהאשמח לקבל הסבר על מה זה אומר טראפיק (תנועה) של עמודי פייסבוק. ובאיזה אופן זה שאני נכנסת לעמוד פייסבוק ולא מגיב, זה נותן תנועה לעמוד? ומה זה בעצם אותה התנועה?
שמרית נעים
737
שיווק וקידום
תשובה אחת
הוסף תשובהדיווח השגיאה נשלח בהצלחה למנהל