בית מלון כשר בחול
מחפש
משקיע לעסק
מיקום
כל הארץ
פירוט ההשקעה
ייזום הקמת מתחמי נדלן צמודים לתחנות רכבת- בשטח חקלאי בהתאם ל- תמ"א 40- תוכנית מתאר ארצית של מינהל התיכנון- משרד הפנים.
לחיצה חוזרת ונשנית על המקש Tab תעביר אתכם בין הקישורים והאזורים השונים בעמוד.
הפעלת מקשי הקיצור תלויה בדפדפן שבו אתם משתמשים:
Internet Explorer ובChrome ובגרסאות ישנות של Firefox: לחצו על מקש Alt ועל מקש המספר או האות על-פי הרשימה. ב Firefox 3 ומעלה: לחצו על המקשים Alt + Shift + המספר או האות.
פרטי ההתחברות אינם נכונים
לא אישרת את חשבונך
שלחנו לך מייל אישור חשבון אך לא אישרת אותנו. נא אשר, ונסה שנית.
מייל חידוש סיסמה ישלח אליך בדקות הקרובות.
* במידה והמייל לא הגיע אליך, נא לבדוק בתיקיית הספאם.
משקיע לעסק
כל הארץ
ייזום הקמת מתחמי נדלן צמודים לתחנות רכבת- בשטח חקלאי בהתאם ל- תמ"א 40- תוכנית מתאר ארצית של מינהל התיכנון- משרד הפנים.
לא צויין מחיר
דרוש שותף
דווח על שגיאה | (מודעה מס' 20853) |
תהנו מהתהליך והעבודה המשותפת
תנהלו משא ומתן כמה שיותר מוקדם
שלום לקהילת מונופולי, מה עושים עם נותן שירות, גרפיקאי שרק פתח עסק, אשר אחרי בקשות חוזרות ונשנות לא שלח קבלה למרות שהתשלום הועבר לו? (הוא עוסק פטור)
ערק ערק ערק
705
מקימים עסק
2 תשובות
הוסף תשובהשאלה על גיוס עובדים לעסק: מה ההבדל בין הנדסאי ומהנדס?לא מצליח להבין מה לומד המהנדס שלא לומד ההנדסאי בכל תחום. הדבר יעזור לי לקבל החלטות מה כדאי לי לגייס למשרד.
אנונימי
825
עובדים
3 תשובות
הוסף תשובהבגן הפרטי בו נמצאים שני ילדיי הקטנים לא קיים מרחב מוגן. האם ניתן להוציא את הילדים מהגן ללא הפרת חוזה מול הגננת?
אנונימי
711
חוזים
תשובה אחת
הוסף תשובהדיווח השגיאה נשלח בהצלחה למנהל