נכס מסחרי יפיפה משופץ ושמור
סוג עסקה
נדל"ן להשכרה
תאריך כניסה
7.1.2021
לחיצה חוזרת ונשנית על המקש Tab תעביר אתכם בין הקישורים והאזורים השונים בעמוד.
הפעלת מקשי הקיצור תלויה בדפדפן שבו אתם משתמשים:
Internet Explorer ובChrome ובגרסאות ישנות של Firefox: לחצו על מקש Alt ועל מקש המספר או האות על-פי הרשימה. ב Firefox 3 ומעלה: לחצו על המקשים Alt + Shift + המספר או האות.
פרטי ההתחברות אינם נכונים
לא אישרת את חשבונך
שלחנו לך מייל אישור חשבון אך לא אישרת אותנו. נא אשר, ונסה שנית.
מייל חידוש סיסמה ישלח אליך בדקות הקרובות.
* במידה והמייל לא הגיע אליך, נא לבדוק בתיקיית הספאם.
נדל"ן להשכרה
7.1.2021
2,900 ₪
בת ים
25 מ״ר
צפו במודעה
השבוע
| דווח על שגיאה | (מודעה מס' 15644) |
תהנו מהתהליך והעבודה המשותפת
תנהלו משא ומתן כמה שיותר מוקדם
גולש יקר, באפשרותך לצפות בשכבות מידע ונתונים ע"ג תצוגת המפה. במעבר של העכבר על הקטגוריות יוצגו תתי קטגוריות, בלחיצה עליהם יודלקו הנתונים ויוצגו על המפה בסביבת המתחם.
כולם מספרים שאין בזכיינות שום סיכון - ואני אומר קשקוש!! זה עסק לכל דבר הסיכון קיים בכל צעד שעושים... אחרת למה רשתות נסגרות?

אנונימי
917
זכיינות
3 תשובות
הוסף תשובהאשמח לקבל הסבר על מה זה אומר טראפיק (תנועה) של עמודי פייסבוק. ובאיזה אופן זה שאני נכנסת לעמוד פייסבוק ולא מגיב, זה נותן תנועה לעמוד? ומה זה בעצם אותה התנועה?

שמרית נעים
758
שיווק וקידום
תשובה אחת
הוסף תשובהאין שבוע שאני לא מקבל הצעה ממקדם אתרים שמציע לקדם את האתר בתמורה... אבל קראתי בפרסום רשמי של גוגל שלא כדאי להשקיע בקידום. מה דעתכם?

משה נוס
504
שיווק וקידום
ללא תשובה
הוסף תשובההיי , רציתי לדעת איך להעריך מחיר של עסק קיים הפועל כזכיין? המלאי הקיים שייך לחברה ובעצם הפעילות היא על בסיס אחוזים מהמחזור החודשי.

Moriel
504
זכיינות
תשובה אחת
הוסף תשובהאני רוצה לפתוח עסק. גן פעוטון. ממה להתחיל?

אורה
679
מקימים עסק
3 תשובות
הוסף תשובהדיווח השגיאה נשלח בהצלחה למנהל